Vincent - Bokstherapie.nl

De toewijding aan mijn vak stelt me in staat om met passie en precisie mijn expertise te delen en anderen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Vincent

Wat kan ik bijdragen?

  • Passie voor Transformatie: Faciliteer groei en balans met mijn 20+ jaar ervaring in MMA.
  • Diepgaande Ervaring: Met meer dan twee decennia MMA-ervaring bied ik diepgaande kennis van vechtsporten.
  • Zachte en Vastberaden Aanpak: Met mijn vastberadenheid en zachtheid creëer ik een veilige omgeving voor groei.
  • Inspireer Leren: Ik deel kennis met hart en ziel om anderen te inspireren op hun groeipad.
  • Samenwerking en Veiligheid: Door samen te werken zorg ik voor een ondersteunende omgeving en optimale zorg.
  • Empathie en Begrip: Ik ondersteun effectief met diepgaand begrip en empathie.
  • Leiderschap in Therapie: Ik luister holistisch en begeleid intuïtief op het pad van welzijn en zelfontdekking.

Mijn passie voor transformatie:
Als facilitator van groei is mijn grootste motivatie het zien van deelnemers die meer in balans komen met zichzelf. Bokstherapie biedt een unieke mogelijkheid om innerlijke kracht te ontdekken en te benutten, wat mij diepe vervulling geeft in het bijdragen aan het welzijn van anderen. Het is inspirerend om te zien hoe mensen door zelfreflectie en lichamelijke ervaringen groeien en zichzelf ontwikkelen tot sterkere individuen, zowel fysiek als mentaal.

Ervaring en toewijding:
Met meer dan 20 jaar ervaring in Mixed Martial Arts (MMA) en een diep begrip van vechtsporten, deel ik graag mijn kennis binnen de context van bokstherapie. Mijn achtergrond als personal trainer en pads trainer vormt niet alleen een solide basis voor mijn benadering, maar ook een rijke bron van praktische inzichten die ik kan overdragen aan mijn studenten. Deze toewijding aan mijn vak stelt me in staat om met passie en precisie mijn expertise te delen en anderen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Een unieke aanpak:
Mijn stijl combineert zachtheid met vastberadenheid. Ik geloof in het creëren van een rustige en respectvolle omgeving waarin deelnemers zich veilig voelen om zichzelf open te stellen voor groei. Door aandacht te besteden aan de nuances van zowel lichaamstaal als verbale communicatie, ben ik in staat om een unieke en effectieve ervaring te bieden die deelnemers helpt om dieper te graven en krachtige inzichten te verkrijgen. Ik geloof ook sterk in het belang van een kalme en ondersteunende omgeving voor therapie. Ik moedig deelnemers aan om vanuit een staat van innerlijke rust te werken, waarbij ze ruimte hebben om hun emoties te verkennen en te uiten.

Oog voor detail:
Ik besteed aandacht aan de kleinste details, zowel in de techniek van het boksen als in de emoties en reacties van deelnemers. Door deze details te observeren, kan ik mijn aanpak afstemmen op de specifieke behoeften van elk individu. Mijn zelfverzekerdheid komt voort uit mijn ervaring en expertise in zowel vechtsport als therapie. Ik straal vertrouwen uit, wat deelnemers helpt om zich veilig te voelen en zich open te stellen voor groei en verandering.

Ervaring uit de harde MMA-wereld overbrengen met een zachte hand:
Ik heb ervaring opgedaan in de competitieve en veeleisende wereld van Mixed Martial Arts (MMA), maar ik begrijp ook het belang van zachtheid en empathie in therapie. Ik combineer de discipline en doorzettingsvermogen van de vechtsport met een liefdevolle en 

ondersteunende benadering om deelnemers te begeleiden naar hun persoonlijke doelen. Deze unieke combinatie van elementen maakt mijn aanpak van bokstherapie effectief en onderscheidend, waardoor deelnemers een basis kennis kunnen ervaren terwijl ze hun innerlijke kracht ontdekken.

Kennisoverdracht met hart:
Als ervaren docent hecht ik veel waarde aan het overbrengen van mijn expertise op een inspirerende en betekenisvolle manier. Door een combinatie van theoretische kennis en praktische ervaring aan te bieden, streef ik ernaar een dynamische en boeiende leeromgeving te creëren waarin professionals worden aangemoedigd om actief te participeren en hun eigen leermomenten te creëren. Mijn doel is om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om een blijvende impact te hebben op de professionele groei en ontwikkeling van mijn studenten.

Samenwerking en veiligheid:
Ik geloof sterk in het belang van samenwerking en open communicatie binnen een educatieve omgeving. Door nauw samen te werken met andere professionals, zorg ik ervoor dat sessies veilig en ondersteunend zijn voor alle deelnemers. Mijn streven is om een cultuur van vertrouwen en respect te bevorderen, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen en bij te dragen aan het collectieve leerproces.

Hoop en doelen:
Mijn diepe wens is dat professionals na de opleiding een dieper begrip hebben van hun doelgroep en meer veerkracht kunnen brengen in hun therapeutische praktijk. Door zelf thema’s te confronteren en persoonlijke groei te ervaren, kunnen ze empathie tonen voor anderen in soortgelijke situaties en effectiever worden in het ondersteunen van hun cliënten op hun reis naar welzijn en groei.

Leiderschap in therapie:
Mijn werk wordt geleid door waarden als holistisch luisteren, intuïtie en innerlijke wijsheid. Deze waarden integreer ik in de opleiding om toekomstige therapeuten te helpen effectiever te worden in het ondersteunen van anderen op hun reis naar welzijn en groei. Ik geloof dat ware leiderschap in therapie begint bij het vermogen om met mededogen en begrip te luisteren naar de behoeften van anderen, en om hen te begeleiden met empathie en authenticiteit.

Scroll naar boven

jongerencoaching 

Nieuw: Jongerencoaching en begeleiding met de methodiek bokstherapie: Ontdek je kracht, vind je groei!